Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Γιόγκα για τα ζώα

Στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής, θα συναντηθούμε για ένα μάθημα γιόγκα 1 1/2 ώρας για καλό σκοπό.

Δείτε το βίντεο

Θα συνδυάσουμε σε ένα μάθημα Hatha και Kundalini Yoga. Η πρόθεσή μας είναι να αφυπνίσουμε μέσα μας την αντίληψη της σύνδεσης όλων, (ανθρώπων, ζώων, φυτών) και να συνειδητοποιήσουμε ότι στην συμπαντική αλυσίδα είμαστε όλοι αλληλοεξαρτώμενοι.

Στόχος του μαθήματος είναι να ενισχύσουμε την φιλοζωϊκή ομάδα “Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου” προσφέροντας ότι μπορούμε. https://www.facebook.com/Fantasmata.Aspropyrgou/info

Η συμμετοχή στο μάθημα θα είναι δωρεάν αλλά οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση είναι ευπρόσδεκτη και θα διατεθεί αποκλειστικά για φιλοζωικό σκοπό. Το μάθημα είναι ανοιχτό για όλους, ανεξάρτητα αν έχουν προηγούμενη εμπειρία στη yoga.

Θα διδάξουν η δασκάλα Hatha Yoga Γεωργία Γεωργόνη, η δασκάλα Hatha Yoga Κατερίνα Λυγγερίδου και η δασκάλα Kundalini Yoga Αθηνά Παπάζογλου.

Για την άνεσή σας, είναι προτιμότερο να φοράτε άνετα, ανοιχτόχρωμα ρούχα και να έχετε μαζί σας στρωματάκι yoga, καπέλο, νερό και ένα ζακετάκι ή παρεό για την χαλάρωση.

Η συμμετοχή μας στην φιλοζωική οργάνωση της SAPT Hellas μας ώθησε στην σκέψη και την πραγματοποίηση μιας σειράς μαθημάτων αφιερωμένων στα ζώα και τα έσοδα κάθε μαθήματος θα διατίθενται σε διαφορετική κάθε φορά φιλοζωική οργάνωση.

Κάθε δωρεά μετράει και είναι πολύτιμη. Στηρίζουμε όλοι μαζί τους ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους για να βοηθούν τα πλάσματα που έχουν ανάγκη.

Σε αυτό το 2ο μάθημα τα έσοδα από τις δωρεές θα διατεθούν στην φιλοζωική ομάδα “Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου”. Η ομάδα “Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου” δημιουργήθηκε μετά από έκκληση βοήθειας ανθρώπων που ζουν ή/και εργάζονται στην περιοχή για τα αδέσποτα ζώα τα οποία ζουν σε άθλια κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί ταίζουν και περιποιούνται καθημερινά τα δεκάδες ζώα.

Οι αυξημένες ανάγκες όμως μιας και τα ζώα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα άρρωστα, έφεραν τους ανθρώπους αυτούς σε συναισθηματικό αλλά κυρίως οικονομικό αδιέξοδο. Έπειτα από έκκληση των ανθρώπων αυτών και με πρωτοβουλία της Μαρίας Γιανούλη, δημιουργήθηκε η ομάδα “Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου” στο Facebook . https://www.facebook.com/groups/209204955831845/

Από κει και μετά ξεκίνησε ένας αγώνας από εθελοντές φιλόζωους πολίτες για την σίτιση αλλά και την ανακούφιση των ταλαίπωρων αυτών ζώων που δεν επέλεξαν να είναι εκεί και να ζουν έτσι .

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Leave a Reply

*