Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Pre-Chrismas event (The American College of Greece Alumni Association Stray Action Committee)

The American College Of Greece Alumni Association Stray Action Committee

PRE-CHRISTMAS EVENT 06/11/2014

SABLO Lounge & Cafe(Λ.Καποδιστρίου & Θράκης 2, 15237 Φιλοθέητηλ.210 68 44 393)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce-Deree) ιδρύθηκε το 1928 και δραστηριοποιείται από τότε έως και σήμερα σε διάφορους τομείς κοινωνικής προσφοράς, αξιοποιώντας την εθελοντική δράση και την οικονομική συνδρομή των μελών του. Υποτροφίες, οικονομική ενίσχυση μαθητών και σπουδαστών για συνέχιση των σπουδών τους και συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς, networking events, φιλανθρωπική και ανθρωπιστική δράση αποτελούν τις  δραστηριότητες του Συλλόγου.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ξεκίνησε δραστηριότητα , η φιλοζωική επιτροπή του Συλλόγου, ACG ALUMNI ASSOCIATION STRAY ACTION COMMITTEE. Σκοπό της έχει την ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων στην χώρα μας και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Η επιτροπής μας συνεργάζεται με κτηνιάτρους, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες του σε αδέσποτα ζώα με χαμηλότερες τιμές, όσον αφορά πρωταρχικώς σε στειρώσεις, αλλά και θεραπείες-επεμβάσεις. Είμαστε επίσης, σε συχνή επικοινωνία-συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς και το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. για αδέσποτα σκυλιά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου και με εθελοντές οι οποίοι με την βοήθεια και υποστήριξή τους συμβάλλουν θετικά στο έργο μας. Δεν διαθέτουμε καταφύγιο και η ανάρρωση των ζώων γίνεται συχνά στα σπίτια των εθελοντών, εάν δεν υπάρχει δυνατότητα διαμονής στον κτηνίατρο.
Στις 6 Νοεμβρίου, οργανώνουμε την 2η εκδήλωσή μας με σκοπό πάλι, τα έσοδα να διατεθούν σε στειρώσεις, σίτιση και πάσης φύσεως έκτακτα περιστατικά περίθαλψης αδέσποτωνζώων.
Καλεσμένοι μας εκείνο το βράδυ, είναι και Το Χαμόγελο του Παιδιού το σπίτι Μελισσίων, το οποίο έχει περιθάλψει 3 αδέσποτα σκυλιά και η SAPT Hellas (Stray Action-Pet Therapy) μαζί με τους Σκύλους Θεραπευτές της (όλοι πρώην αδέσποτοι).

Η κα Χρ. Οικονόμου μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές της ομάδας, θα παρουσιάσουν τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπου-σκύλου, μέσω της «γλώσσας του σώματος» με διαδραστικό μέρος για το κοινό,  καθώς και βασικές αρχές για την ευζωία των κατοικίδιων και την απαραίτητη υπευθυνότητα από την πλευρά των πολιτών, προκειμένου να περιοριστεί-εξαλειφθεί το φαινόμενο αδέσποτων ζώων στην χώρα μας.
Σας καλούμε να συμμετέχετε κι εσείς σε μία ωραία βραδιά, η οποία θα συνεχίσει με φαγητό, ποτό, λαχειοφόρο και μουσική του D.J. Μάκη Σούλη.

Εκ μέρους της επιτροπής, ​

Η Πρόεδρος​                                     Υπεύθυνη Επιτροπής
Ζέτα Τζιώτη​                                  Αγγέλικα Χέρρα-Πετροπούλου.

Leave a Reply

*