Μίκυ

Πληροφορίες

Περιγραφή

Δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να περιφέρομαι στο Ηράκλειο της Κρήτης, μόνος μου και φοβισμένος, μια σταλιά σκυλάκι… Σε μια αλάνα βρήκα άλλα δύο σκυλάκια που με δέχθηκαν στην αγέλη τους και μέναμε μαζί κάτω από κάτι ξύλα για να προστατευόμαστε. Δυστυχώς το ένα φιλαράκι μου ήταν πολύ άτυχο και κάποια μέρα το χτύπησε ένα αυτοκίνητο και το σκότωσε…

Εγώ και η φίλη μου ήμασταν πιο τυχεροί αφού μας ανακάλυψαν οι εθελόντριες από την Φιλοζωική Ομάδα Σείριος, μας φωτογράφισαν και μας έβαλαν στο Facebook!

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδε την φωτογραφία μου η Σεραφίνα και παρόλο που έχει άλλους δύο σκύλους (πολύ μεγαλύτερους από εμένα) δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με υιοθέτησε! Τα κορίτσια από την Κρήτη με πήγαν στον γιατρό, με εμβολίασαν, με στείρωσαν και από την κρύα, τρομακτική και επικίνδυνη αλάνα βρέθηκα σε ένα μεγάλο αεροπλάνο που με έφερε στην μαμά μου στην Αθήνα (να μην ξεχάσω εδώ να ευχαριστήσω την Κέλλυ η οποία είδε την έκκληση που έκανε η Σεραφίνα στο Facebook και χωρίς να γνωρίζει ούτε εκείνη, ούτε εμένα δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να με συνοδεύσει στο νέο μου σπίτι!).

Από τότε περνάω ΤΕΛΕΙΑ!!! Έχω το ζεστό μου σπίτι, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, τον King και την Κλαίρη, τα σκυλοαδελφάκια μου που μέ δέχθηκαν με μεγάλη χαρά στην οικογένεια/αγέλη μας και παίζουμε όλη μέρα, τις βόλτες μου, τη μαμά και τον μπαμπά που με λατρεύουν αλλά και την γιαγιά που όλο μου δίνει λιχουδιές και με κακομαθαίνει και την σκυλίτσα της την Σίσσυ που κάνει ότι δεν με θέλει αλλά όποτε πάω σπίτι της με τσιγκλάει για να παίζουμε!

Και το καλύτερο απ´ όλα; Είμαι το νεότερο μέλος της SAPT Hellas και πηγαίνω σε σχολεία και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα όπου, δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά καίω καρδιές! Παρόλο όμως που δεν είμαι ούτε 2 ετών ακόμη και πολύ νέος στην ομάδα ξέρω πως όταν φορέσω το κίτρινο γιλεκάκι μου πρέπει να είμαι σοβαρός και υπεύθυνος γιατί εκτελώ ένα πολύ σοβαρό έργο! Ενημερώνω τα παιδιά στα σχολεία για την σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και κάνω “θεραπευτική” παρέα σε παιδιά και ενηλίκους με νοητικά ή κινητικά προβλήματα.

Αν θέλετε να με γνωρίσετε ζητήστε τον Μίκυ ή Κοντό και θα τρέξω να σας χαιρετήσω!

Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι θα ενδιαφέρεστε, και η φιλεναδίτσα μου από την Κρήτη υιοθετήθηκε από μια καταπληκτική κοπέλα και την μαμά της και ζει πολύ ευτυχισμένη στην Βάρη!

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
570