Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) & άρθρο στην “Καθημερινή”

Πληροφορίες

Επίσκεψη σε: Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ)

Περιγραφή

Η επίσκεψη της ομάδας μας στο Κέντρο Ημέρας “Σείριος” της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ήταν γεμάτη συναίσθημα και “ξεκλείδωμα” των ωφελούμενων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως ακριβώς μας το έστειλε η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Ξένια Γιαννάκη:
“Ο Γ. είναι νέο μέλος του δυναμικού του Σείριος και συνήθως δεν του αρέσει η πολυκοσμία και τα πολλά ερεθίσματα που συνοδεύονται από θόρυβο και φωνές. Ήταν έκπληξη για εμάς τους εκπαιδευτές ότι παρέμεινε με μεγάλη περιέργεια και ηρεμία στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Από εκεί που στην αρχή  έδειχνε να φοβάται και να απομακρύνεται από τους σκύλους, κατέληξε να κάθεται χαλαρά στον καναπέ και να  χαϊδεύει με πολλή τρυφερότητα και προσεκτικές κινήσεις το κεφάλι και τα αυτιά της Μπάνι.”
“Το χάδι είναι τροφή για την καρδιά”, όπως λέει η αγαπημένη Αφροδίτη Στάθη της Blossom Advanced Communications, που γνωρίζει τη δουλειά μας και “μας έχει πάρει από το χεράκι” με σκοπό να την αναδείξει.
Και όχι μόνο αυτό! Για την επίσκεψη αρθρογράφησε η Λίνα Γιάνναρου στην Εφημερίδα Καθημερινή.
Ένα άρθρο που αξίζει να διαβάσετε και ελπίζουμε να σας μεταφέρει το μοναδικό βίωμα που πήραμε και εμείς εκείνη τη μέρα: https://www.kathimerini.gr/…/o-distagmos-egine…/…
Φωτογραφίες πιο κάτω από SAPT Hellas και ΕΕΠΑΑ / Περισσότερες και φυσικά εκπληκτικές (!) του Νίκου Κοκκαλιά στο άρθρο της Καθημερινής.
Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το μικρό βίντεο, “Το χάδι είναι τροφή για την καρδιά” που έφτιαξε για την επίσκεψη η Blossom Advanced Communications.