Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Στις 3/10 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με την SAPT Hellas!

Facebook event https://www.facebook.com/events/721676691270508/

Γιορτάζουμε μαζί σας

την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και τα 10 χρόνια της SAPT Hellas!

To Σάββατο 3/10/15, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, η ομάδα της SAPT Hellas θα βρεθεί, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη (μεταξύ των οδών Επτανήσου και Ι. Δροσοπούλου):

  • με λαχειοφόρο και προσφορές από καταστήματα που στηρίζουν με πολλή αγάπη την εκδήλωση αυτή!
  • με μικρο-είδη προς πώληση από τους εθελοντές της ομάδας μας (κούπες, χειροποίητες σκυλολιχουδιές, μπλούζες κ.λπ.) και
  • με έργα ζωγραφικής με θέμα ζώα/παιδιά/φύση και κοσμήματα φτιαγμένα αποκλειστικά για την συγκεκριμένη ημέρα, με την ευγενική υποστήριξη της Gallery F. Koraka (Φ. Νέγρη 21). Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτές θα διατεθεί στην SAPT Hellas!

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε από μακριά ή από κοντά, παρακαλούμε στείλτε μας ηλεκτρονικά μέχρι τις 2/10/2015 στις 18:00, στο info@sapt.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook (SAPT Hellas – δημόσια σελίδα, δεν χρειάζεται δηλαδή να έχετε προφίλ Facebook)

  • μία καλής ανάλυσης φωτογραφία του σκύλου σας (μέχρι 2 MB), ή των σκύλων σας
  • το όνομά του (ς)
  • το μικρό σας όνομα και, αν θέλετε,
  • ένα μήνυμά σας.

Εμείς θα φτιάξουμε ένα βιντεάκι με όλες τις φωτογραφίες και τα μηνύματά σας το οποίο και θα παίζει όλη την ημέρα της εκδήλωσης στην τηλεόραση της Gallery F. Koraka.

Αν είστε επιχείρηση που θέλει να συνδράμει με δωράκι στην λαχειοφόρο μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sapt.gr. Θα αναρτήσουμε το λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας σας (ιστότοπο, social media, τηλέφωνα και διεύθυνση) και φυσικά το δώρο που προφέρετε!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αθηναίων και την 6η Δημοτική Κοινότητα για την παραχώρηση του χώρου (ονομαζόμενου “Αράχνη”) επί του πεζοδρόμου και για όλη τη βοήθεια και υποστήριξη, ώστε να στεφθεί με επιτυχία η τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση!

 

Χορηγοί & Υποστηρικτές της Εκδήλωσης

Ευχαριστούμε!

Αναρτήσαμε μεγάλες εκτυπώσεις από τις παρουσιάσεις μας στα σχολεία και έτσι δημιουργήσαμε μία μικρή σχολική “αίθουσα”. Όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν, διαφόρων ηλικιών συμμετείχαν πολύ. Μας άκουσαν να τους λέμε τις ιστορίες των πρώην αδέσποτων σκύλων της ομάδας μας που κάποιοι ασυνείδητοι άφησαν στο δρόμο (τους ίδιους ή τις αστείρωτες μαμάδες τους). Μας άκουσαν να τους λέμε πόση δυστυχία κρύβεται επιμελώς πίσω από τα εκτροφεία (παράνομα ή “νόμιμα” που προμηθεύουν τα petshops που πωλούν ζώα. Τα ρωτήσαμε αν με αυτά που ακούνε πιστεύουν ότι θα έπρεπε ο κόσμος να αγοράζει σκύλους. Και όλα τα παιδιά, με μία φωνή, απάντησαν ότι όχι, θα πρέπει να υιοθετούμε ζωάκια που δεν έχουν οικογένεια. Ενας μικρός φίλος μας έδειξε πώς μαζεύουμε τα κακά του σκύλου μας, πάντα!

Και ιδού το βιντεάκι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από πολλούς φίλους-γονείς τρισευτυχισμένων τετράποδων

Leave a Reply

*