Η αποστολή μας...

να βοηθήσουμε σκύλους και ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Η SAPT Hellas

ιδρυθηκε τον Ιουνιο του 2005 με τους εξης σκοπους/προγραμματα:

Εκστρατεία Ενημέρωσης

Να ενημερώσει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο τα παιδιά – και αυριανούς πολίτες της Ελλάδας – για την σωστή συμπεριφορά προς τους σκύλους (αδέσποτους ή δεσποζόμενους) και να τα ευαισθητοποιήσει σε σχέση με το πολύ καίριο “πρόβλημα” των αδέσποτων σκύλων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής

Να προσφέρει κοινωνικό έργο σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μέσω ουσιαστικής επαφής παιδιών ή ενηλίκων με ημίαιμους, πρώην αδέσποτους και εκπαιδευμένους σκύλους των εθελοντών της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υιοθεσία Σκύλων-Συντρόφων

Να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί στην επίλυση του παρόντος «προβλήματος» των αδέσποτων σκύλων, προωθώντας και υποστηρίζοντας ενίοτε με αρκετές παροχές (ειδικότερα εκπαιδευτική υποστήριξη), τις υιοθεσίες σκύλων χωρίς όμως να έχει δυνατότητα περισυλλογής ή φιλοξενίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Φυσικά βάζουμε την λέξη «πρόβλημα» εντός εισαγωγικών διότι το πρόβλημα το δημιουργήσαμε εμείς, οι άνθρωποι, εγκαταλείποντας τον σκύλο μας εύκολα, μη στειρώνοντας την σκυλίτσα μας και χαρίζοντας ή πουλώντας τα κουτάβια της όπου-όπου, κλπ. Δείτε εδώ ένα πολύ εμπνευσμένο και ενδιαφέρον βίντεο. Διαβάζοντας τις σελίδες μας, μπορεί να παραξενευτείτε από την χρήση των λέξεων «κηδεμόνας» ή «κηδεμονία» σκύλου αντί των πιο συνηθισμένων «ιδιοκτήτης» ή «ιδιοκτησία» σκύλου. Πιστεύουμε ότι η λέξη «κηδεμονία» είναι ετυμολογικά πολύ πιο κατάλληλη γιατί άλλωστε, άλλο πράγμα η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου και άλλο η κηδεμονία ενός παιδιού.

Ενισχύστε την SAPT Hellas

Για την κάλυψη των λειτουργικών μας δαπανών στηριζόμαστε αποκλειστικά
στις μικροδωρεές των ίδιων των εθελοντών μας ή ιδιωτών, σαν εσάς!

Ενισχυστε μας