Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Όταν τα παιδιά δείχνουν τον δρόμο με τις πράξεις τους…

Τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας έδωσαν μάθημα φιλοζωίας και εθελοντισμού, διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με στόχο την ενίσχυση οργανώσεων με φιλοζωικό έργο. Οι οργανώσεις που επέλεξαν να ενισχύσουν ήταν το ΚΑΖ και η SAPT Hellas.

Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε στο σχολείο τους για να παραλάβουμε το ποσό της δωρεάς τους και, αφού παρακολουθήσαμε την παρουσίασή τους με φωτογραφίες από το μπαζάρ, απονείμαμε σε όλους τους εθελοντές τα πτυχία επαίνου που τους είχαν ετοιμάσει οι δασκάλες τους, καθώς και μία ευχαριστήρια κάρτα από εμάς, φυσικά με τις …υπογραφές των σκύλων μας! Από την εκδήλωση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπρόσωποι των τετράποδων εθελοντών μας: η Λιζέλ και η Μπίγκλα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς εθελοντές.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το 4ο Δημοτικό Βούλας και ιδιαίτερα τις κυρίες Μαρκοπούλου και Λόη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο τόσο εποικοδομητικό έργο που προσφέρουν στους μικρούς μαθητές τους.

Leave a Reply

*

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
900