Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ SAPT Hellas

Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41, 11854 Γκάζι

Ημέρες και ώρες
Παρασκευή 11/12: 18:00-21:00
Σάββατο 12/12: 11:00-21:00
Κυριακή 13/12: 11:00-18:00

Πρώτα απ΄ όλα κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματά σας για έναν πολύ καλό σκοπό!!!!

Κάτι άχρηστο σε εσάς ή όχι του γούστου σας τελοσπάντων, μπορεί να είναι χρησιμότατο ή του γούστου κάποιου άλλου!!!!! Επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι και τις 10/12/2014 στο info@sapt.gr ή τηλεφωνείστε μας στο 6974-481351 για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή των ειδών που θέλετε να δωρίσετε.
Ενδεικτικά: στολίδια, κεριά, κοσμήματα, διακοσμητικά πάσης φύσης, αξεσουάρ (φουλάρια, σκούφοι, γάντια, τσάντες, κασκώλ), ηλεκτρικές μικροσυσκευές, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, σαπουνάκια, και, φυσικά (!!!) όλα τα είδη για σκύλους (λουριά, περιλαίμια, κρεββατάκια, ρούχα για μικρόσωμους τετράποδους, λιχουδιές, είδη για περιποίηση κ.λπ.) και γάτες!

Και βέβαια, ελάτε στο μπαζάρ και ενισχύστε την προσπάθειά μας στα σχολεία και στα ιδρύματα για παιδιά ή ενήλικες με αναπηρίες. Διανύουμε τον ενδέκατο χρόνο “ζωής” μας ως οργάνωση και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το έργο αυτό. Οι σκύλοι της ομάδας μας συμβολίζουν πολλά και “διαδίδουν” καθημερινά πολλά σημαντικά μηνύματα, διότι εκτός από ημίαιμοι, ήταν όλοι τους κάποτε αδέσποτοι, έχουν υιοθετηθεί και εκπαιδευτεί από εμάς και βοηθούν παιδιά και μεγάλους ευαισθητοποιώντας τους και προσφέροντας σε ΑμεΑ θεραπευτική επαφή (Pet-Assisted Therapy).

Όλοι οι σκύλοι καλοδεχούμενοι στο μπαζάρ μας φυσικά!

Ευχαριστούμε θερμά το Θέατρο 104 και προσωπικά τον Θάνο Δημητριάδη και την Πωλίνα Καραναστάση για την μεγάλη τους ευαισθησία και φιλοξενία στο χώρο.

Μόνο μην ξεχάσετε:

  • Οι σκύλοι σας να είναι με το λουρί τους.
  • Να έχετε μαζί σας σακουλάκια για τα περιττώματά τους σε περίπτωση “ατυχήματος” .
  • Να μην έρθουν κορίτσια σε οίστρο (αν και θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση φίλος/φίλη της ομάδας μας να έχει αστείρωτη κοπέλα, εκτός βέβαια αν δεν είναι ακόμα σε ηλικία που μπορεί να στειρωθεί).

Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας με όποιο τρόπο,
Oι εθελοντές της SAPT Hellas.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1706559626255846/?ref_newsfeed_story_type=regular&feed_story_type=17&action_history=null


Print

 

Leave a Reply

*