Χορηγοί & Υποστηρικτές

η βοήθειά σας είναι πολύτιμη

Θερμά Ευχαριστούμε τους Χορηγούς...

 • Την MARS HELLAS–και πιο συγκεκριμένα το προϊόν Pedigree–η οποία τον Σεπτέμβριο του 2019 ενίσχυσε το πρόγραμμα «Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής» μέσω της ενέργειας/καμπάνιας «Στάσου Πλάι Μου». Με την καμπάνια αυτή, η MARS HELLAS επικοινώνησε στον κόσμο πόσο υπέροχα πλάσματα είναι οι σκύλοι θεραπείας, καθώς και τη δύναμη που έχει ένας σκύλος θεραπείας να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου. Παράλληλα, προσέφερε στην SAPT Hellas οικονομική ενίσχυση για την συνέχεια του Προγράμματος, καθώς και τροφές για τους σκύλους της οργάνωσης.
 • Την Carol McBeth στην οποία απονεμήθηκε το Βραβείο Jeanne Marhig 2018, σε αναγνώριση της τριαντακονταετούς προσφοράς της για την ευζωία και προστασία των ζώων στην Ελλάδα, και που, σε συνεννόηση με το Ίδρυμα Marchig Animal Welfare Trust, διέθεσε στην SAPT Hellas πόρους που θα καλύψουν σημαντικότατο μέρος του εκπαιδευτικού μας πρoγράμματος για το σχολικό έτος 2019-2020 (αγορά νέου ψηφιακού προβολέα επαγγελματικών προδιαγραφών, έξοδα μετακίνησης και διαμονής για τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ικαρία αλλά και παραγωγή του ενημερωτικού υλικού για όλα τα σχολεία που θα επισκευτούμε την σχολική χρονιά 2019-2020. Το Ίδρυμα Marchig Animal Welfare Trust μας είχε χορηγήσει και τον Σεπτέμβριο του 2008 – έναν φορητό υπολογιστή και έναν ψηφιακό προβολέα που μας έδωσε τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις παρουσιάσεις μας στα σχολεία με φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει το προφορικό μέρος τους ενώ τον Οκτώβριο του 2011 προχώρησε σε νέα δωρεά για την παραγωγή αναμνηστικών 300 αφισών που αφήνουμε στα σχολεία και ιδρύματα που επισκεπτόμαστε για να θυμούνται όλοι τις ανάγκες των σκύλων, όπως τους τις διδάσκουμε αλλά και για την αλλαγή των ελαστικών του βαν που μεταφέρει την ομάδα μας.
 • Την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική που στα τέλη του 2017, μας έδωσε μια τεράστια ανάσα, προσφέροντάς μας χορηγία για την εκτύπωση 15.000  φυλλαδίων που θα καλύψουν τις ανάγκες μας για 2 ολόκληρα χρόνια!
 • Από ιδρύσεως της, τον Ιούνιο του 2005 μέχρι και τον Μάιο του 2011, τις δράσεις της SAPT Hellas χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο συμμερίστηκε το όραμα για τη δημιουργία του οργανισμού και συνέβαλε καθοριστικά στην σύσταση και λειτουργία του. Με τρεις διαδοχικές δωρεές, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος χρηματοδότησε τα προγράμματα και τις λειτουργίες της SAPT Hellas πλήρως για τις περιόδους 2005-2006, 2007-2008 και 2009-2010. Η πολύ τιμητική για την SAPT Hellas συνεργασία αυτή την κατέστησε τόσο αποτελεσματική όσο και αναγνωρίσιμη ως προς την προσφορά κοινωνικού έργου. Αλλάξαμε, και θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε την νοοτροπία πάρα πολλών ανθρώπων καθώς η αλλαγή αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του “μέλλοντος” των αδέσποτων σκύλων της Ελλάδας.

 • Την “ΔΕΗ Α.Ε.” που μέσα από το Τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της “ΔΕΗ Α.Ε.” μας χορήγησε, τον Σεπτέμβριο του 2014, το ποσό των 2.500 ευρώ που έρχεται να καλύψει σημαντικότατα κενά σε απολύτως ανελαστικές και λειτουργικές δαπάνες, όπως έξοδα καυσίμων, διοδίων και συντήρησης του βαν της ομάδας μας, απαραίτητο “εργαλείο” για τις επισκέψεις μας, ενημερωτικά φυλλάδια για μικρούς και μεγάλους αλλά και κάποιες στειρώσεις ή παροχή πρώτων βοηθειών σε αδέσποτους φίλους μας.
 • Την εταιρεία “ΚΛΕΟΣ Α.Ε.” για την συνεισφορά της στην παραγωγή και εκτύπωση των ενημερωτικών μας φυλλαδίων (8.000 – Σεπτέμβριος 2011) όπως επίσης και την κάλυψη, για όλο το 2012, της ασφάλισης του βαν μας που μεταφέρει τους σκύλους και ανθρώπους της ομάδας μας σε σχολεία και ιδρύματα. H “ΚΛΕΟΣ Α.Ε.” μας βοηθάει και φέτος, το 2014 με την ασφάλιση Β εξαμήνου του έτους του βαν της ομάδας επισκέψεων.
 • Tην Purina που, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουμε μας χορήγησε για έναν ολόκληρο χρόνο (2012) τροφές Purina PRO PLAN® έτσι ώστε οι 14 τετράποδοι εθελοντές μας να διατρέφονται σωστά και να διατηρούν την καλή τους υγεία!
 • Την εταιρεία Virbac Hellas για τη δωρεά, το 2012, δεκατεσσάρων πλήρων κύκλων εμβολίων CaniLeish κατά της λεϊσμανίωσης του σκύλου για τους σκύλους-συντρόφους και συνεργάτες της ομάδας επισκέψεων σε σχολεία και ιδρύματα για άτομα με αναπηρία.

... και τους Υποστηρικτές μας!

 • Την Εταιρεία “Χανιαδάκης Α.Ε.” που έκανε μια πολύ “γενναία” έκπτωση ώστε να αποκτήσουμε το βαν μας, ένα Citroen Jumpy Combi (2.0L-9θέσιο), δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.
 • Την εταιρεία Geointelligence που μας χορήγησε ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης (Globalnav Z350.11 και το απαραίτητο λογισμικό χαρτών giniusDRIVER) ώστε η Ομάδα Επισκέψεων της SAPT Hellas να φτάνει πάντα εύκολα και με συνέπεια στον προορισμό της.
 • Την κα Πηνελόπη Βουτσίνου (mapenelope), ανάδοχο των σκύλων “Μαρκησία” και “Κίκα” που προσφέρει εθελοντικά την επιμέλεια όλων των εντύπων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων που στέλνουμε σε όλους τους φίλους και συμπαραστάτες μας.
 • To Pet Spot στον Άγιο Στέφανο, (σελίδα Facebook), ένα πολύ φροντισμένο και με εμπνευσμένους ανθρώπους πέτσοπ που δεν πωλεί ζώα και προσφέρει δωρεάν τις λιχουδιές που δίνουμε ως επιβράβευση στους σκύλους της ομάδας μας για την υπομονή τους και την μεγάλη τους καρδιά!
 • Τις Σχολές “ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ” οι οποίες προβάλλουν τις δράσεις της SAPT Hellas στα ενημερωτικά τους έντυπα και στα διδακτήριά τους και μας ενισχύουν οικονομικά κάθε χρόνο.
 • Το κομμωτήριο σκύλων “Dogs in the City” (Χολαργός – σελίδα Facebook ) της κας Αφροδίτης Μπίνα, που μας προσφέρει από το 2012 απεριόριστες περιποιήσεις των σκύλων της ομάδας μας! (Τηλ 210-6520979 – email dogsinthecity.abina@gmail.com)
 • Τον κ. Αντρέα Βούκενα (Σχεδιασμός και παραγωγή – τηλ 211-4008531/κιν 6948-366006 / antreasv@gmail.com) που “έντυσε” το βαν μας με έμπνευση, πολύ καλή ποιότητα δουλειάς και σε πολύ-πολύ φιλική τιμή, στα χρώματά μας φυσικά.
 • Τον κ. Νίκο Δρεπανιώτη, ιδιώτη και καλό φίλο της SAPT Hellas που κάλυψε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την αγορά ενός δεύτερου φορητού υπολογιστή για τις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή/και για τις παρουσιάσεις μας στα σχολεία.
 • Τον κ. Γιώργο Τσεκούρα που ως ιδιώτης, δεν ξεχνά ποτέ να μας ενισχύει μέσω τραπεζικού λογαριασμού.