Πάρκο Τρίτση

30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012

Φεστιβάλ “Τετράποδη Ζωή”

Περάσαμε περίφημα κουραστήκαμε ευχάριστα, ενισχύσαμε την προσπάθειά μας και γνωρίσαμε πολλές οργανώσεις και τους ανθρώπους τους. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση! θα το επαναλαμβάναμε ευχαρίστως.

Facebook event (https://www.facebook.com/events/421968924492901/423221624367631/?notif_t=plan_mall_activity)

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
στο Πάρκο Τρίτση στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012
ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ, ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Τα φιλοζωικά σωματεία ενώθηκαν και σας προσφέρουν μια μέρα στο Πάρκο Τρίτση, στον χώρο της Οργάνωσης Γη / Earth Organization.

Σας προσκαλούμε σε ένα αδέσποτο σαββατοκύριακο, να έρθετε με τα παιδιά σας και τα σκυλάκια σας, στο ωραιότερο πάρκο της Αθήνας, να γνωρίσετε το έργο των φιλοζωικών σωματείων, να υποστηρίξετε τις προσπάθειες τους και να μάθετε περισσότερα για την αρμονική συμβίωση σας με τα οικόσιτα ζώα και το περιβάλλον.

Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε όμορφα, υποστηρίζοντας τους εθελοντές που χρόνια προσπαθούν με δικούς τους πόρους να περισυλλέξουν και να περιθάλψουν τα αδέσποτα ζώα.

Θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε!

Πάρκο Τρίτση, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012

 

Τα σωματεία που συμμετέχουν είναι:

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
ΚΑΖ-Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων
Καταφύγιο Ζωγράφου
SAPT Hellas
Αδέσποτη Ζωή
Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας
Γάτες Φλοίσβου
Δηλεσιώτικα Αδεσποτάκια
Αλπίνα

Φαντάσματα Ασπροπύργου

060712195718TetrapodiZoi-Dog-LowRes

Leave a Reply

*

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
746