Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Το μήνυμα του μήνα!

Το πλήρες μήνυμα της νεαρής κοπέλας:

Ονομάζομαι Νότα … , και είμαι 18 ετών και φοιτήτρια ! Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο είχα παρακολουθήσει μια ενημέρωση που είχατε κάνει στο σχολείο μας και από τότε σας θυμάμαι αφενός γιατί είχα θαυμάσει το έργο σας αφετέρου γιατί λατρεύω τα ζώα και τα λάτρεψα που τα είδα στο χώρο του σχολείου μου. Έχω μεγαλώσει με σκυλιά και είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα αυτό. Με τα ζώα έχω απίστευτη χημεία, τα λατρεύω και τα σέβομαι όπως ακριβώς μου έχουν μάθει οι γονείς μου από πολύ μικρή.Θα με ενδιέφερε να σας βοηθήσω είτε μεταφράζοντας διάφορα άρθρα (είμαι φοιτήτρια της Αγγλικής) από τα αγγλικά στα ελληνικά και αντίστροφα, είτε ετοιμάζοντας παρουσιάσεις είτε με το να σας συνοδεύω στα σχολεία και στις επισκέψεις και να βοηθάω με κάθε τρόπο. Έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο δεδομένου ότι είμαι φοιτήτρια και είμαι εξαιρετικά πρόθυμη.
Το μόνο που ΔΕΝ μπορώ να κάνω είναι να αναλάβω την περίθαλψη ή την φιλοξενία ενός ημιαίμου, και αυτό διότι μένω ακόμα με τους γονείς μου και δεν μπορώ να τους επιβαρύνω, μένω στη πόλη, έχω έλλειψη χώρου και έχουμε ήδη ένα κατοικίδιο σκυλάκι με χρόνια πάθηση που χρειάζεται την 24ωρη προσοχή και φροντίδα μας.
Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στην ομάδα σας με κάποιο τρόπο, κυρίως με μεταφρασεις που είναι και το αντικείμενο μου!!

Leave a Reply

*

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
784