Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Προβολή της φιλοζωικής ταινίας Re-action στα πλαίσια του προγράμματος “Στάση Ζωής” των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Από: Πετρίδη Χρήστο / Δημόσιες Σχέσεις Re-Action  (κιν: 698 5015 875)

Ημ/νία: 3 Δεκεμβρίου 2017

Θέμα : Η φιλοζωική ταινία Re-Action στα εκπαιδευτήρια Δούκα

 

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης «Στάση Ζωής» που εφαρμόζουν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, θα προβληθεί η ελληνική φιλοζωική, μη εμπορική ταινία μεγάλου μήκους «Re-Action», την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30, στο Θέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς.

Την ταινία θα παρακολουθήσουν μαθητές του σχολείου αλλά και εκπρόσωποι, καθηγητές των εκπαιδευτηρίων και επίσημοι καλεσμένοι.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης θα έχει η εκπαιδεύτρια σκύλων κ. Aγγέλικα Xέρρα-Πετρoπoύλoυ από τη DοgBοnds. Την ταινία θα προλογίσουν οι δημιουργοί της, κ. Αρτέμης Σαμοθράκης, κ. Αλέξανδρος Κατσάρης και κ. Χρήστος Πετρίδης,  η κ. Ντόρα Πάλλη-Σιούτου θα μιλήσει για τον εθελοντισμό και η κ. Σεραφίνα Αβραμίδου από τη  SAPT Hellas θα μιλήσει για τους σκύλους θεραπευτικής επαφής.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή» και η δημιουργία της τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΑΦΙΣΑ

Leave a Reply

*