Τα νέα της SAPT Hellas

Διαβάστε αναλυτικά....

Πάμε Ικαρία!

Στην Carol McBeth απονεμήθηκε το Βραβείο Jeanne Marhig 2018, σε αναγνώριση της τριαντακονταετούς προσφοράς της για την ευζωία και προστασία των ζώων στην Ελλάδα. Σε συνεννόηση με το Ίδρυμα Marchig Animal Welfare Trust, η Carol διέθεσε στην SAPT Hellas πόρους που θα καλύψουν σημαντικότατο μέρος του εκπαιδευτικού μας πρoγράμματος για το σχολικό έτος 2019-2020 (αγορά νέου ψηφιακού προβολέα επαγγελματικών προδιαγραφών, έξοδα μετακίνησης και διαμονής για τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ικαρία αλλά και παραγωγή του ενημερωτικού υλικού για όλα τα σχολεία που θα επισκευτούμε την σχολική χρονιά 2019-2020.

Υποστήριξη το 2019, 2011 και 2008

Με την υποστήριξη του The Marchig Animal Welfare Trust, UK, λοιπόν, μέλη της ομάδας μας με τους σκύλους Μπίγκλα, Λούλου, Χιόνα και Μπλάκυ θα βρεθούν στην όμορφη Ικαρία, για την Β/θμια αυτή τη φορά προκειμένου να προσφέρουν ενημέρωση και βιωματική εκπαίδευση και θεραπευτική επαφή σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) αλλά και στο ΕΕΕΕΚ στον Εύδηλο.

 

Πρόγραμμα Παρεμβάσεων

Τέσσερεις σκύλοι λοιπόν, όλοι πρώην αδέσποτοι και ημίαιμοι, σαν αυτούς που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Υιοθετημένοι και εκπαιδευμένοι πια, θα βρεθούν κοντά στα παιδιά, πολλά εκ των οποίων ήταν ακόμα μαθητές δημοτικού όταν η ομάδα είχει ξαναεπισκεφθεί το νησί το 2011. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αποτύπωση του τί θυμούνται από τότε και τί έκαναν πράξη.

Συμμετέχοντες εθελοντές: Αθηνά Παπάζογλου, Φρόσω Ματσούκα, Γιώργος Λιαρίκος, Αγγελική Σιδέρη και Χριστίνα Οικονόμου.

 

 

Leave a Reply

*