Δωρεά

Τα δυο πιο σημαντικά προγράμματά μας είναι το «Εκστρατεία Ενημέρωσης» & το «Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής».

Η υποστήριξή σας – με ολική ή μερική χορηγία – σε σχέση με κάποιες κυρίως λειτουργικές δαπάνες θα έδινε τη δυνατότητα στην SAPT Hellas να συνεχίσει να «τρέχει» τα προγράμματά της τόσο αποτελεσματικά, όσο τα τελευταία 15 χρόνια.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις ανάγκες είναι οι εξής:

 • Χορηγία επικοινωνίας με σχολεία, ιδρύματα και προσωρινούς ή μόνιμους ανάδοχους σκύλων (web, σταθερή & κινητή τηλεφωνία).
  Κόστος περίπου 20 €/μήνα
 • Χορηγία ελαχίστων αμοιβών λογιστή και έξοδα μετακινήσεων (καύσιμα, parking, εισιτήρια, διόδια αυτοκινητοδρόμων Αθηνών και επαρχίας, κ.λ.π.).
  Κόστος περίπου 4.000 € ετησίως.
 • Κόστος εκτύπωσης φυλλαδίου 700 €/έτος και αναλωσίμων γραφείου περίπου 300 €/έτος

Γιατί να χορηγήσετε την SAPT Hellas:

 • Θα βοηθήσετε το κοινωνικό έργο για την καταπολέμηση ενός σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος που μας αφορά όλους.
 • Θα βοηθήσετε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
 • Θα ενισχύσετε εκπαιδευτικά προγράμματα που επιτέλους “χτίζουν” φιλοζωική συνείδηση από τα θρανία.
 • Θα χτίσετε γέφυρες με έναν πολύ δραστήριο και προβεβλημένο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που ήδη διανύει τον 10ο χρόνο αποτελεσματικότατης λειτουργίας του, στηριζόμενος αποκλειστικά σε εθελοντές.
 • Θα συσφίξετε τους δεσμούς σας με την κοινωνία και τα media.
 • Θα ενισχύσετε και θα δημιουργήσετε σχέσεις σε ένα ευρύ target group.

Από ιδρύσεως της, τον Ιούνιο του 2005 μέχρι και τον Μάιο του 2011, τις δράσεις της SAPT Hellas χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο συμμερίστηκε το όραμα για τη δημιουργία του οργανισμού και συνέβαλε καθοριστικά στην σύσταση και λειτουργία του. Με τρεις διαδοχικές δωρεές, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» χρηματοδότησε τα προγράμματα και τις λειτουργίες της SAPT Hellas πλήρως για τις περιόδους 2005-2006, 2007-2008 και 2009-2010 (για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστοχώρο www.SNF.org)

Τρόποι ενίσχυσης της SAPT Hellas

Κανοντας online δωρεα μεσω λογαριασμου Paypal:

Paypal logo
και στείλτε τη δωρεά σας στο info@sapt.gr. Μην ξεχάσετε να μας στείλετε τα στοιχεία σας για να εκδώσουμε και αποστείλουμε την απόδειξή σας ταχυδρομικά (δείτε παρακάτω).

Καταθετοντας χρηματα στον τραπεζικο μας λογαριασμο:

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΣΚΥΛΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (SAPT Hellas).
ΑΣΤΙΚΗ-ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
EFG EUROBANK-ERGASIAS
SWIFT #: ERBKGRAA
0026.0028.84.0200242566
IBAN: GR9802600280000840200242566

Στελνοντας SMS

με τη λέξη SAPT στο 54344
(χρέωση 1,364€/ SMS συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και Τέλους Καρτοκινητής Τηλεφωνίας/ Τέλους Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 10%.)
Τηλέφωνο βοήθειας/ παραπόνων: 2152151235, Πάροχος ΥΠΠ HUBSMS Ltd

Σημείωση:

Αν είστε ιδιώτης και επιλέξετε να μας ενισχύσετε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή κάνοντας τη δωρεά σας μέσω Paypal ή Stripe, θα πρέπει παράλληλα να μας αποστείλετε μέσω e-mail (info@sapt.gr) τα στοιχεία σας, δηλαδή, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας (μην ξεχάσετε τον ΤΚ) για να σας αποστείλουμε την σχετική απόδειξη και τέλος, να μας αναφέρετε τον σκοπό της ενίσχυσης (αν θέλετε να ενισχύσετε συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα παραπάνω), έτσι ώστε να αναγραφεί κι αυτό σαν αιτιολογία στην απόδειξη και να διατεθούν τα χρήματά σας προς τον σκοπό αυτόν.

Αν είστε εκπρόσωπος εταιρείας μικρής ή μεγάλης, ενδεχομένως και με τμήμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και θέλετε να ενισχύσετε ένα ή περισσότερα από τα προγράμματά μας, με αντίστοιχη βέβαια προβολή σας στην ιστοσελίδα μας ή/και στο έντυπο υλικό μας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας υποβάλουμε γραπτώς τους επιμέρους προϋπολογισμούς των προγραμμάτων μας για το συγκεκριμένο έτος..