Ο Gandalf επιστρέφεται μετά από 8 χρόνια

Donate Now

Επιστρέφεται ο Gandalf μετά από 8 χρόνια σε οικογένεια. Ειδοποιηθήκαμε δυστυχώς μόλις τον Αύγουστο και μέχρι σήμερα πιστέψαμε ότι η επιστροφή του δεν ήταν δεδομένη. Ανωτέρα βία τελικά ήταν. Δεν θέλουμε όμως να επικεντρωθούμε σε αυτά διότι δεν έχει κανένα νόημα.

Είναι 9 ετών, καταφύγιο δεν έχουμε ούτε είχαμε ποτέ, και ψάχνουμε απεγνωσμένα μια λύση φιλοξενίας ή υιοθεσίας. Δεν είναι εύκολος με άλλους σκύλους αλλά είναι πολύ συντροφικός.

Προκειμένου να γνωρίσετε τον Gandalf παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας.  Θα σας απαντήσουμε γραπτώς με τις επισημάνσεις μας, θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο και θα κανονίσουμε την γνωριμία σας. Αν η «χημεία» σας με τον Galdalf είναι καλή, τότε θα προχωρήσουμε σε υιοθεσία με όλα τα προβλεπόμενα από τον Νόμο. Αν θέλετε μόνο να δοκιμάσετε για έναν μήνα τουλάχιστον να τον φιλοξενήσετε, τότε θα κάνουμε υπεύθυνη δήλωση φιλοξενίας ώστε να δοθεί χρόνος να συνεκτιμήσουμε την πρόοδο του Gandalf και τη δική σας. Τι λέτε; Θα του δώσουμε μία ευκαιρία;Τηλ 6944-263535 και SAPT Hellas 6974-481351