Σκίππυ, 5 ετών και 5 κιλά…

Donate Now

Ενημέρωση 25/5/2015 : Η μικρή Σκίππυ είναι σε προσωρινή φιλοξενία και φαίνεται ότι η Πέννυ που την φιλοξενεί τα πάει πολύ καλά μαζί της και θα προχωρήσουμε σε μόνιμη υιοθεσία.

Η μικρή, πολύ μικρή κοπέλα Σκίππυ, ζυγίζει 5 κιλά. Η μοίρα της επιφύλασσε θάνατο του κηδεμόνα της. Είναι 5 ετών, που σημαίνει έχει πολλή ζωή μπροστά της για το μέγεθός της και αναζητά επειγόντως οικογένεια. Φιλοξενείται προσωρινά αλλά πολύ προσωρινά και με μεγάλη δυσκολία. Αν ενδιαφέρεστε να την γνωρίσετε, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας για να καταλάβουμε κι εμείς τον τρόπο ζωής σας και να μπορέσουμε με πολλή γνώση -εθελοντικά πάντα- να σας βοηθήσουμε, εάν την διαλέξετε και σας διαλέξει, στην προσαρμογή της στην οικογένειά σας. Θα δοθεί με μικροτσίπ, υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και φυσικά στειρωμένη. SAPT Hellas, Αρ.Πρωτοδικείου 8533/14-06-2005, τηλ. 6974-481351.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
888