Φιλιάτες Θεσπρωτίας-Μπορείτε να βοηθήσετε;

Donate Now

Ο κ. Δημήτρης Σιούτης ξεκίνησε να βοηθάει ζώα όπως πολλοί άλλοι. Με την βοήθεια τριών άλλων φίλων και έμπιστων ανθρώπων που πια έφυγαν για το εξωτερικό και ο κ. Δημήτρης έμεινε μόνος του. Τα ζώα ήταν σαράντα τόσα, επιβεβαιωμένο αυτό και από φίλο του δημοσιογράφο που τον βοηθάει και τώρα είναι είκοσι, οπότε ο κ. Δημήτρης συλλέκτης δεν φαίνεται να είναι. Μιλήσαμε πολλή ώρα στο τηλέφωνο μαζί του και διαπιστώσαμε την απόγνωση στην οποία βρίσκεται. Μεταξύ των ζώων υπάρχουν και κουτάβια που του παράτησαν και αστείρωτες μάνες τις οποίες όμως χωρίζει από τους αρσενικούς όταν τα κορίτσια είναι σε οίστρο γιατί δεν έχει χρήματα για στειρώσεις. Όλα αυτά στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, έναν μεγάλο Νομό, και μία μόνο φιλοζωική για τους τρεις μεγάλους δήμους του Νομού, Ηγουμενίτσας (έδρα της Φιλοζωικής), Φιλιάτες και Σούλι , η οποία μάλλον αδυνατεί να βοηθήσει. Εδώ δημοσιεύουμε και τον αριθμό λογαριασμού του κ. Δημήτρη, και φυσικά είστε ελεύθεροι να τον βοηθήσετε. Μπορείτε επίσης να στείλετε και τροφές ή να τον βοηθήσετε αναλαμβάνοντας κάποιες στειρώσεις με δικά σας έξοδα. Μπορείτε όμως και να χρησιμοποιήσετε την SAPT Hellas σαν «οργάνωση-ελεγκτή» και κατάθεση στον λογαριασμό μας. Κι εμείς να βρούμε να εκδώσουμε απόδειξη σε εσάς και για τα χρήματα που καταθέσατε, να βρούμε τοπικό κτηνίατρο και να τον πληρώσουμε και ο κτηνίατρος να μας κόψει απόδειξη για τις υπηρεσίες του. Να γίνει δηλαδή η διαχείριση από εμάς. Και φυσικά να μοιράσουμε και κάποια χρήματα σε τροφές καθώς ο κ. Δημήτρης επαρκεί μέχρι τις 30/9 με αυτές που έχει. Μετά, τέλος, αν δεν τον βοηθήσει κάποιος. Οι ανάγκες του είναι 80 κιλά για κάθε 12 μέρες. Αλλά το «καταφύγιο» είναι άτυπο και ίσως το σωστότερο θα ήταν όποιες φιλοζωικές με εγκαταστάσεις μπορούν, να πάρουν από ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩΟ. Χρειάζονται 20 φιλοζωικές. Αυτό ζητάει πάνω απ’ όλα ο κ. Δημήτρης γιατί είναι μόνος του πια και όσο μένει εκεί μπορεί να του πετάνε κι άλλα ζώα κι αυτό να μην τελειώσει ποτέ. Γίνεται λέτε;

Ό,τι κι αν αποφασίσετε:
Τηλ. κ. Δημήτρη 6907-114540, λογαριασμός του στην Τράπεζα Πειραιώς GR 9501 7129 9000 6299 1268 55904 (Δημήτριος Σιούτης).
Λογαριασμός SAPT Hellas στην Τράπεζα Eurobank GR 9802 6002 8000 0840 2002 42566 (SAPT Hellas). Οπωσδήποτε με αιτιολογία ως εξής: Kινητό σας τηλέφωνο και Επώνυμο και αν θέλετε «για στειρώσεις Φιλιάτες,» ή «για τροφές Φιλιάτες» ανάλογα με την προτίμησή σας. Αύριο θα έχουμε ακριβή αριθμό κουταβιών και ακριβή αριθμό αστείρωτων θηλυκών ώστε να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτά τα ζώα.
Ενημέρωση: 23/9/2014: Στα 20 συνολικά ζώα, τα 8 είναι αρσενικά και τα 12 θηλυκά, θυμίζουμε αστείρωτα, εκ των οποίων τα 5 ενήλικα.