Τζίντζερ και Τζούτζου

Donate Now

Ενημέρωση 14/5/2015: Η Τζίντζερ δόθηκε για προσωρινή φιλοξενία αλλά επεστράφη μόλις εχθές για όλους τους σωστούς λόγους θεωρούμε. Η Ιφιγένεια που την φιλοξένησε για δύο εβδομάδες δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι λείποντας τόσες ώρες έχει μία ψυχή που την περιμένει μόνη στο σπίτι. Την επιβάρυνε ψυχολογικά, είναι δέσμευση, όσο εύκολος και να είναι ο σκύλος. Κατάλαβε όμως από τη συζήτηση που είχαμε ότι εφόσον δεν κατάφερε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση με την  Τζίντζερ που είναι τόσο ήσυχη και ολογαρκής δε θα μπορέσει με κανέναν άλλο σκύλο που έχει μεγαλύτερες ανάγκες. Δεν πειράζει, υπεύθυνη στάση από πλευράς της αλλά η Τζίντζερ που θα κάνει τις τελευταίες εξετάσεις της για τη διροφιλαρίωση στο τέλος του μήνα ψάχνει σπίτι.

Θαυμάστε την λοιπόν!

Ενημέρωση 29/1/2015, η Τζούτζου υιοθετήθηκε από τον Βασίλη την Βέτα και τον γιο τους Απόλλωνα. Θαυμάστε την στο νέο της σπίτι!

 

Η Τζίντζερ αριστερά είναι 3-4 ετών και βάρους 6 κιλών. Πολύ ήσυχη και διακριτική. Η Τζουτζού δεξιά είναι περίπου δύο ετών και βάρους 8 κιλών. Εκδηλωτική και παιχνιδιάρα η Τζουτζού…  Συμβιώνουν με άλλους 8 σκύλους όλων των ειδών, μεγεθών, θηλυκούς και αρσενικούς και με δύο παιδάκια 4 και 1 έτους αντίστοιχα. Αν ενδιαφέρεστε να τις γνωρίσετε και να κάνετε την μία ή και τις δύο … δικές σας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιό μας. Η Τζίντζερ δεν είναι διαθέσιμη ακόμα αφού βρίσκεται υπό θεραπεία, όμως θα δοθεί μόλις ολοκληρώσει την θεραπεία και τις εξετάσεις της. Είναι στειρωμένες και θα δοθούν με τσιπάκι και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από την SAPT Hellas, Αριθμός Απόφασης Πρωτοδικείου 8533/14-06-2005.