Ο Τρίποδος Φοίβος

Donate Now

 

ΣΚΥΛΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΤΡΙΠΟΔΟΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ 2 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ, ΦΙΛΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΑΝΑΖΗΤΕΙ  ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ.

ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΑΙΜΙΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ ΕΠΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΙΛΟΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ (ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ), ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΣΙΠ: 939000010680112

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ

ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ 6974277505

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
832