Ορέστης, ο μονόφθαλμος θέλει να σας υιοθετήσει. Θα του πείτε ναι;

Donate Now

Ο Ορέστης βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, σε απομονωμένη περιοχή της Θήβας, με χτύπημα στο κεφάλι (κάτι που πιθανότατα οδήγησε και στο να χάσει το δεξί του ματάκι). Ο σκυλάκος, παρόλο τον πόνο και την αδυναμία του μας πλησίασε για ένα χαδάκι. Τον πήγαμε σε κτηνίατρο, εγχειρίστηκε στο μάτι (έγινε εξόρυξη και καθαρισμός του μολυσμένου κι εντελώς κατεστραμμένου οφθαλμού), έκανε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές, αποπαρασιτώθηκε, εμβολιάστηκε, μετακινήθηκε σε κοντινότερη σε εμάς περιοχή για να τον ελέγχουμε (έχουμε πολλά ζωάκια και ο ένας αρσενικός σκύλος μας δεν τον δέχεται) πήρε αρκετά κιλάκια και τώρα περιμένει το μόνιμο σπιτάκι του! Είναι ένα παιχνιδιάρικο και πολύ τρυφερό πλασματάκι! Είναι περίπου 9-10 μηνών, μετρίου μεγέθους, υγιέστατος και πολύ συντροφικός.

Ο Ορέστης περιμένει καρτερικά τον άνθρωπο που θα του προσφέρει τη μόνιμη ζεστή αγκαλιά που ζητά. Εάν θέλετε να τον γνωρίσετε από κοντά, επικοινωνήστε στο 6973996304 (Ελένη, ώρες επικοινωνίας:17:00-22:00).

Αν το επιθυμείτε, όλη η διαδικασία γνωριμίας και ελέγχου χημείας μεταξύ της υποψήφιας οικογένειας και του Ορέστη αλλά και δωρεάν εκπαιδευτικής υποστήριξης μπορεί να αναληφθεί από την  SAPT Hellas με ανάληψη και της δαπάνης τοποθέτησης τσιπ και καταγραφής του γλυκού Ορέστη στα στοιχεία σας. Σε περίπτωση λοιπόν που θελετε να τον υιοθετήσετε και να έχετε τη βοήθειά μας παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο υιοθεσίας .