Βρέθηκε μαμά μόλις 1 έτους με 5 πολύ μωρά…. Η Μαριλού και ένα από τα μωρά της ακόμα ψάχνουν οικογένεια

Donate Now

Ενημέρωση: 10/4/2015

Τα 4 μωρά υιοθετήθηκαν, ευτυχώς! Όμως η μαμά Μαριλού και το 5o αδερφάκι, μικρόσωμο κοριτσάκι, ψάχνουν ακόμα οικογένεια! Η Μαριλού είναι πια περίπου 18 μηνών και στειρωμένη και η μικρή της (σαν κόκερ σπάνιελ) είναι 8 μηνών. Και οι δύο τους είναι φυσικά υγιέστατες.

 

Ενημέρωση 4/10/2015

Το δώρο μας για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4/10) είναι αυτά τα μικρά, τα μωρά της Μαριλού.

Ένα αγοράκι (κι άλλα δύο) μια σταλιά! Και δύο κοριτσάκια! Βρέθηκαν νεογέννητα μαζί με την αποστεωμένη μανούλα τους την Μαριλού μας! Τώρα είναι ενάμιση μηνών και περίπου 2 κιλά. Υπολογίζουμε ότι δεν θα γίνουν πάνω από 15 κιλά (μπορεί να λέμε και πολλά). Χρειάζονται οπωσδήποτε μια μόνιμη οικογένεια, γιατί η ζωή μακριά από οικογένεια είναι πολύ σκληρή! Θα δοθούν με τσιπ στο όνομα του νέου κηδεμόνα, με βιβλιάριο των εμβολίων τους και με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας. Επίσης η μαμά θα στειρωθεί μόλις πάρει λίγο τα πάνω της και φυσικά τα κορίτσια της επίσης θα στειρωθούν όταν φτάσουν στην, κατάλληλη ηλικία.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ή καλέστε στο 6937-048189 ή γράψτε στην προσωρινή τους ανάδοχο και εθελόντριά μας Πέννυ Καρέα στο messenger https://www.facebook.com/penny.karea.

Ενημέρωση 15/9/2015

Αρχισε να παίρνει τα πάνω της η μικρή Μαριλού. Είναι υγιής βάσει εξετάσεων που απλά έδειξαν υποψία 1:100 καλααζάρ και θα γίνει επανεξέταση. Θαυμάστε την να τρέχει, με ζωντάνια πια! Τα μωρά και αυτά είναι πολύ καλύτερα και τρώνε με όρεξη. Ξεκίνησαν δε και εμβόλια! Όταν δώσει το πράσινο φως ο γιατρός,  θα βγουν κι αυτά για φωτογράφιση στο γκαζόν φυσικά. Η Μαριλού είναι λίγο υποτακτική, ποιος ξέρει τι τράβηξε από όποιον την είχε πριν την πετάξει έγγυο το δρόμο. Προσπαθούμε να της αναπτερώσουμε το ηθικό της όμως και να την πείσουμε ότι κατά κανόνα το είδος μας δεν είναι σαν τον αχρείο που την είχε.

Ακόμα δεν βγήκε από το αυγό η μικρή Μαριλού και έγινε μητέρα…. Η εθελόντριά μας Πέννυ είδε κάτι μικρό μαύρο να σέρνεται στην Λεωφόρο Διονύσου. Σταμάτησε και διαπίστωσε ότι ήταν ένα μωρό-μωρό κουτάβι. Πίσω του σε ένα χαντάκι η αποστεωμένη μαμά Μαριλού, ημίαιμη Γκέκας, και τα 4 αδερφάκια του. Μαμά και μωρά σέρνονταν στην κυριολεξία από την ασιτία. Σύνολο πέντε, δύο κοριτσάκια και τρία αγοράκια. Ηλικία; να ήταν 20 ημερών; ίσως. Σας τους παρουσιάζουμε και κάνουμε έκκληση για φιλοξενίες ή υιοθεσίες, σε έναν μήνα από τώρα, όχι διότι βρίσκουν και καθόλου γάλα να θηλάσουν τα μωρά από τόσο αδύναμη μαμά αλλά γιατί και αυτό το λίγο που πίνουν κάποια αντισώματα τους προσφέρει. Κυρίως όμως διότι η αλληλεπίδραση των μικρών μεταξύ τους και η φροντίδα της μαμάς σε αυτή την ηλικία κρίνεται απαραίτητο “μάθημα” για την υπόλοιπη ζωή τους. Σημειώνοντας επίσης ότι από την πείνα τους τρώνε και ξηρά τροφή, πολύ μικρή κροκέτα φυσικά. Η δε μαμά, δεν χορταίνει φαί, τρώει συχνά και όλο και μεγαλύτερες ποσότητες διότι χαλαρά της λείπουν 7 με 8 κιλά. Η διαδικασία μας γνωστή, για μαμά και μωρά. Συμπλήρωση ερωτηματολογίου, ραντεβού, υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και φυσικά τσιπ, και στείρωση για την μαμά προς το παρόν.