Βρέθηκε ο άνθρωπός της, η Ελίζα. Η Mushka είναι πια στο παντοτινό της σπίτι!

Donate Now

Ενημέρωση 7/10/2017

Η Mushka (=στα ρώσικα και πολωνικά σημαίνει μικρή γλυκιά μυγούλα με μεγάλα μάτια αλλά και μία σκυλίτσα που θα ταξίδευε με το Sputnik2 αλλά δεν… λόγω διατροφικών διαταραχών, φθηνά τη γλίτωσε δηλαδή) πήγε στην Ελίζα της σήμερα. Αφού βέβαια έκανε όλα τα κτηνιατρικά της (στείρωση, τσιπ, εξετάσεις, αντιπαρασιτική, εμβόλια, όλα σας λέμε!). Να σημειωθεί ότι όταν η Ελίζα πρόσεξε ότι η Mushka είναι καθαρόμαιμη (αφού της είχε κάνει “κλικ”, ειδικά το βλέμμα της, και αφού είχε συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο υιοθεσίας) σε μήνυμα, μας ρώτησε αν έχουμε να της προτείνουμε άλλο σκύλο, ημίαιμο, με λιγότερες δηλαδή πιθανότητες υιοθεσίας.

Ενημέρωση 30/8/2017

Η μικρή συναντήθηκε εχθές με την Τύχη (κατά κόσμο Ελίζα…)
Η καλή χημεία τους ήταν αδιαμφισβήτητη και η Ελίζα θα την παρει στο σπίτι της μόλις επιστρέψει από τις διακοπές της, στις 3/10 (δεν προσφέρεται άλλωστε καθόλου η περίοδος διακοπών για προσαρμογή σκύλου).

Αναζητείται φιλοξενία ενός μήνα, από 2/9 μεχρι και 2/10 ώστε να αναρρώσει από την στείρωση και να εξασφαλιστεί, μακριά από το δρόμο. Επικοινωνία με εθελόντρια που την παρακολουθεί στο economou@sapt.gr

Αρχική αγγελία:Καθαρόαιμη αγγλική σέττερ αναζητά οικογένεια

H μικρόσωμη αυτή αγγλική σέττερ είναι το πολύ 1 έτους και κυκλοφορεί στην περιοχή μας εδώ και 3-4 εβδομάδες αλλά σαν φάντασμα, στη θέα ανθρώπου εξαφανιζόταν αμέσως. Σήμερα επιτέλους ξέροντας που συχνάζει, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της και έτσι την φωτογραφίσαμε. Σε συνεννόηση με γείτονα η τροφή της και το νερό της είναι εξασφαλισμένα, όπως φυσικά και η στείρωσή της από εμάς. Είναι πραγματικά πολύ γλυκιά και χαδιάρα, κάθισε για πολλή ώρα στην κυριολεξία “μέσα στα χέρια μας” για να της βγάλουμε τα διάφορα αγκαθάκια από τα αυτάκια της. Δεν μπορούμε δυστυχώς να αναλάβουμε έβδομο σκύλο στο σπίτι μας, οπότε παρακαλούμε κοινοποιήστε. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία υιοθεσίας της SAPT Hellas (ερωτηματολόγιο) και δεν θα δοθεί σε κυνηγό (το πιθανότερο άλλωστε είναι ότι από κυνηγό είναι παρατημένη, ως ακατάλληλο “εργαλείο” αλλά φυσικά θα ελεγχθεί το συντομότερο για τσιπ-Ενημέρωση 25/8/2017: η μικρή δεν έχει τελικά τσιπ).

Τηλέφωνα 6936-774030 (Χριστίνα) και 6948-232121 (Δημήτρης).