Κίρκη

Donate Now

Αριθμός μικροτσίπ 900032002261875

Η Κίρκη είναι μία πανέμορφη, αξιαγάπητη Pressa Canario 4 ετών!

Είναι πολύ τρυφερή με την οικογένεια της και της αρέσουν τα παιχνίδια και βέβαια τα χάδια!

Λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά και είναι πολύ ευχαριστημένη όταν περνά χρόνο μαζί με τους δικούς της ανθρώπους, είναι τόσο ήσυχη μέσα στο σπίτι που καμιά φορά μπορεί να ξεχάσουμε ότι κοιμάται κάτω από το κρεβάτι μας!

Είναι πάρα πολύ δυνατή αλλά δεν χρησιμοποιεί την απίστευτη δύναμη της σχεδόν ποτέ, με μόνη εξαίρεση την κατάσταση στην οποία θα αισθανθεί σοβαρή απειλή για την οικογένεια της, την οποία θα προστατεύσει άφοβα απέναντι σε οποιονδήποτε.

Κάποιες φορές είναι πεισματάρα και χρειάζεται έναν έμπειρο ιδιοκτήτη που να μπορεί να της δείχνει ξεκάθαρα τι είναι αποδεκτό και τί όχι με ήρεμη και σταθερή συμπεριφορά.

Είναι υγιέστατη, στειρωμένη, με μόνο μια ελαφριά δυσπλασία στο πίσω πόδι η οποία φαίνεται μόνο σε μεγάλες βόλτες  (πάνω από 1 ώρα) που μπορεί να την κουράσουν.

Όντως ένα από τα πιο έξυπνα σκυλιά που έχουμε δει, προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε νέες συνθήκες και τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά, ακόμα και με γάτες, μετά από μια  περίοδο εξοικείωσης μαζί τους (στην αρχή είναι αρκετά κυριαρχική όπως όλα τα  Pressa Canario).

Η Κίρκη είναι μία απόλυτα πιστή  φίλη που θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον άνθρωπο της ο οποίος θα πρέπει να έχει εμπειρία από μεγαλόσωμες φυλές εργασίας και να της φέρετε με  σεβασμό και σταθερότητα, έτσι  θα εισπράττει την απόλυτη αγάπη και  αφοσίωση της!

Τηλ επικοινωνίας 6944-444458 και georgekarydis@hotmail.com