Η Ασπρούλα

Donate Now

Η Ασπρούλα έχει πολλές ζωές ακόμα όπως αποδείχτηκε. Επέζησε του ατυχήματος. Χειρουργήθηκε στο πόδι (εξάρθρωση κλπ) και τώρα αναρρώνει. Μερικές μέρες ακόμα στο νοσοκομείο και μετά ψάχνουμε ένα σπίτι για να αναρρώσει τελείως. Μέχρι να γίνει καλά το πόδι της θέλει προσοχή. Στο κλουβί του νοσοκομείου είναι πολύ στριμωγμένη. Δεν χρειάζεται πια τέτοιος περιορισμός.

Κι αφού αναρρώσει αναζητείται ο έμπειρος φιλόζωος που θα την θελήσει για συντροφιά, θα την πάρει κοντά του και θα της χαρίσει πάνω από 10 χρόνια ευτυχισμένης ζωής.

Είναι ένα ιδιαίτερο σκυλί. Με τσιπάκι και βιβλιάριο υγείας.

Ένα 40κιλο τσοπανόσκυλο του καναπέ. Μιλάει μαζί σου. Έχει εκφραστικότατα μάτια.

Αρχηγός στις αγέλες αλλά πολύ ήρεμη και ήσυχη. Γαυγίζει όταν κυνηγάει αυτοκίνητα (έτσι την πάτησε το αυτοκίνητο, που πήγαινε πολύ αργά και δεν την είδε ούτε ένοιωσε ο οδηγός ότι την παρέσυρε και πέρασε από πάνω της!!!), και όταν φυλάει την περιοχή της.

Θέλει παρέα και χάδια. Μελαγχολεί όταν μένει μόνη. Στο σχολείο με τα 700 άτομα ήταν ευτυχισμένη. Λόγω μεγέθους όμως κάποιοι την φοβόντουσαν και είχαμε προβλήματα.

Δυνατό, υγειές σκυλί. Ανθεκτικό στις κακουχίες. Χειμώνα, καλοκαίρι στην ύπαιθρο.

Ωστόσο της αρέσει να μπαίνει και μέσα σε σπίτι και να διανυκτερεύει ήσυχη σε μια γωνιά. Δεν λερώνει. Στο κλουβί του νοσοκομείου δεν κάνει την ανάγκη της αν δεν την βγάλουν έξω.

Δεν δέχεται λουρί. Ακολουθεί οικειοθελώς αυτόν που αγαπάει. Είναι υπάκουη και γίνεται χαλί να την πατήσεις όταν σε εμπιστεύεται. Δεν εμπιστεύεται όμως τους πάντες. Θέλει χρόνο για να σε αποδεχτεί. Μπαίνει στο αυτοκίνητό μου γιατί νοιώθει προστασία.

Δέχεται ιατρική φροντίδα αδιαμαρτύρητα.

       Φιλική με τις γάτες. Στο σχολείο συμβίωνε με δύο. Την αγαπούν τα σκυλιά.

Είναι ιδιαίτερο σκυλί. Ο ιδανικός χώρος για αυτήν θα ήταν ένα μεγάλο κτήμα με σκυλιά και αγαπητούς της ανθρώπους.

Υπάρχει υποψήφιος εραστής; Αριθμός τσιπ 90011800019112. Απαντούμε στο τηλ. 6944650491