Άρης

Donate Now

Αριθμός μικροτσίπ 941000017772391

Ο Άρης είναι ένας μεγάλος αρκούδος 4 ετών!

Καθαρόαιμο Κανγκάλ, είναι πολύ τρυφερός με τους ανθρώπους του, προστατευτικός με την οικογένεια του και κυριαρχικός με άλλα ζώα με τα οποία μπορεί να συμβιώσει όταν εξοικειωθεί μαζί τους (και βέβαια όταν αυτά δεν τον προκαλούν με το να προσπαθούν να του επιβληθούν).

Ο Άρης έχει περάσει πολύ δύσκολα στη αρχή της ζωής του καθότι βρέθηκε πεταμένος με σπασμένη λεκάνη και σπασμένα πίσω πόδια, ανήμπορος να κουνηθεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Πήγε στο ΔΙΚΕΠΑΖ όπου έκανε εγχείρηση και κατάφεραν να τον κάνουν να σταθεί στα πόδια του και επανατοποθετήθηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού όπου κάποιοι “καλοί” άνθρωποι ήθελαν να τον σκοτώσουν γιατί νόμιζαν ότι είναι επιθετικός…

Εθελοντής τον πήρε για φιλοξενία για να του γλιτώσει τη ζωή και τα τελευταία δύο χρόνια ο Άρης, με τις συμβουλές και την παρακολούθηση κορυφαίου ορθοπεδικού κτηνίατρου, έχει μεταμορφωθεί σε έναν παιχνιδιάρη αρκούδο που περπατάει και τρέχει χαρούμενος ενώ το ορθοπεδικό του πρόβλημα δεν τον εμποδίζει πουθενά εκτός από τις πολύ μεγάλες βόλτες (πάνω από 1 ώρα) που τον κουράζουν!

Καθότι καθαρόαιμο Κανγκάλ είναι πάντα  κυριαρχικός με άλλα ζώα και επιφυλακτικός με τους ξένους, χαρακτηριστικά της φυλής του, αλλά  μόλις δει ότι οι άγνωστοι είναι αποδεκτοί από την οικογένεια του και να τον χαϊδέψουν, μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο αρκούδο!

Χρειάζεται ιδιοκτήτη έμπειρο από μεγαλόσωμες φυλές εργασίας που να του φέρετε με ηρεμία και σταθερότητα και είναι απίστευτα αφοσιωμένος στους ανθρώπους του!

Λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά, τις βόλτες και τις λιχουδιές και χρειάζεται αρκετή και καλής ποιότητας τροφή για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση καθώς και  χώρο για να περπατάει χωρίς να  έχει καθημερινά να ανεβοκατεβαίνει σκάλες.

Είναι υγιέστατος, στειρωμένος και ένας πολύ ιδιαίτερος σκύλος για έναν πολύ ιδιαίτερο ιδιοκτήτη που θα του δώσει την αγάπη του και θα την πάρει πίσω χιλιαπλάσια!

Τηλ επικοινωνίας 6944-444458 και georgekarydis@hotmail.com